Annons

Caitlin Moran och ridskola…

Emma Wiklund

Inget glamoröst alls idag… Bara kontoret och ganska alldagliga och lite jobbiga möten. Tänkte ta lite bilder, men det blev inget kul alls. Roligare ska det blir om en liten stund.

Ska krypa till kojs  med en riktigt bra bok som jag köpte precis…. Caitlin Morans - ”How to be a woman” – Om du inte har läst den så kan jag varmt rekommendera boken, även om jag precis börjat läsa. Jag ligger och skrattar så där lite bubblande hela tiden.

Älskar när jag hittar bra böcker och liksom bara längtar att krypa ner i sängen och sätta av en timma till att läsa.

I morgon är det tisdag och jag har bestämt mig för att i höst för att göra något som jag velat länge… Jag ska börja ta ridlektioner igen. Nej, jag har egentligen inte tid, men jag älskar ju hästar och skjutsar dottern fram och tillbaka till ridskolan. Nu visade det sig att dom hade en vuxengrupp precis efter hennes lektioner och även om jag kommer att missa flera stycken pga. resor och jobb så har jag nu anmält mig. Är så glad över det. Det ska bli såååå kul att få rida igen. Och att få hänga i stallet med dottern.

Är ju en gammal hästtjej i grunden och drömmer ju precis som när jag var lite än idag om en egen häst. Har precis varit uppe på vinden och hämtat ner mina ridstövlar, en hjäm och känner mig grymt laddad inför morgondagen!

 

 

 

Annons