Annons

Stockholm fashion week och nostalgitripp

Emma Wiklund

Så var modeveckan (eller dagarna som det faktiskt är)  igång. Har tyvärr inte hunnit ner och se några visningar i dag, MEN kära vänner… I morgon ska jag GÅ en visning. Alltså mannekänga ni vet…  Kan inte avslöja för vilket märke ännu, men jag ska fota och lägga upp här när det är färdigt. Lovar. Är lite, lite nervös, men det är väl som att cykla!

Börjar annars morgondagen med utbildning för inte mindre än 76 säljare från skönhetsavdelningar från flera olika Åhléns hus här runt om i Stockholm. Klockan 7.30 bjuder vi på frukost på World Trade Center och sen blir det genomgång av sortimentet och så ska jag berätta om höstens nyhet från Emma S. Det blir en tidig kväll så nu kryper jag till kojs. Lång dag i morgon.

Skickar med ett gammalt omslag från amerikanska Elle från 1991 som jag hittade idag när jag skulle ta fram bilder till ett projekt ( fotograf: Gille Bensimon ) som nostalgitripp. Minns att vi fotograferade det i Cabo San Lucas i Mexico och att det var galet varmt. Jag var 23…

Kolla ögonbrynen! Så var det på den tiden….

Annons