Annons

Emma S. tävling!

Emma Wiklund

Så här till sommaren tänkte jag passa på att tävla ut fem stycken Emma S. set av min bodylotion och bodywash i doften Fresh Grapefruit till ett par av er läsare ( värde: 248 kronor styck ). Allt du behöver göra är att motivera varför just du vill vinna ett set och berätta om det här på bloggen i kommentarsfältet. ( OBS! Glöm inte att ange din mailadress så att vi kan kontakta dig om du vinner). Produkterna är lätta, mjuka och återfuktande och min bodylotion går snabbt in i huden. Så där så att man kan hoppa in i kläderna direkt efter duschen utan att känna sig kladdig…

Här lite kort om Body serien: Under utvecklingen av Emma S. body-serie har vi medvetet sökt ingredienser med ett rättvise-tänk. Sheafrukterna och passionsfrukterna växer och skördas i fattiga områden i Afrika och Sydamerika, vanligtvis av kvinnor. Vår underleverantör har ett samarbete med FN’s utvecklingsorgan (United Nations Development Program). Detta program arbetar aktivt för att pengarna för råvaran kommer tillbaka till de områden och till de kvinnorna som jobbar med att skörda frukterna. Detta innebär att vi kan vara med och se till att levnadsstandarden för dessa kvinnor förbättras.

Jag meddelar här på bloggen när tävlingen är avslutad och vilka som har vunnit.

Lycka till!

Annons